Vrijwilligers gezocht

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Wegens toenemende drukte hebben wij op dit moment de onderstaande vrijwilligersvacatures open staan:

  • Kassier/kassière/verkoper voor de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden op de verschillende dagen). Werktijden in overleg.
  • Schoonmaker/schoonmaakster voor maandag t/m zaterdag, werkdagen/tijden in overleg (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden op de verschillende dagen)
  • Techneut(en) voor fietsreparatie, loodgieterswerk, reparatie van verlichting en witgoed etc. (niet voor audio, t.v. en computers). Werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag. Werktijden in overleg(vacature kan door meerdere personen ingevuld worden op de verschillende dagen)
  • Komende zomer is er plaats voor iemand die van tuinieren houdt i.v.m. de herinrichting van onze binnentuin. Ook hier de werktijden in overleg.

Wij bieden een gezellige en ongedwongen werkomgeving, een vrijwilligersvergoeding, jaarlijks een barbecue en gourmetavond, een aantrekkelijke personeelskorting en een kerstpakket. Maar vooral een zinnige besteding van je vrije tijd waarbij je een bijdrage levert aan een beter milieu door verantwoorde recycling en hergebruik van de ingebrachte goederen.

Reageren kan via info@webknights.nl, Facebook of vraag bij de kassa naar een sollicitatieformulier.

Recent
Tags

Kijk ook op Instagram