Merken

Beside Rugs
Vloerkleden zijn hun passie. De verschillende looks die je kunt creëren door het gebruik van technieken, materialen en kleuren zijn bijna eindeloos!
Op deze manier is er altijd een vloerkleed dat perfect bij u past. Dat maakt dit product zo mooi.

Cartel Living
Bij Cartel Living hebben ze niet alleen liefde voor het vak. Ze hebben ook echt liefde voor ieder meubel dat ze maken. Al hun vakmensen worden blij als ze een prachtige stof of leer mogen verwerken tot een comfortabel designmeubel. Ze missen geen detail en garanderen u altijd kwaliteit.

Chill line
Chill-line is een exclusief merk in lederen en stoffen relaxfauteuils en chill chairs met nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort.

De productie van deze stoere lederen lounge relax chairs vindt plaats op Nederlandse bodem en de levertijden zijn snel namelijk 4 a 6 weken.

Claudi kussens
Claudi Cushions ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte kussens in Nederland. Het is een jong en innovatief bedrijf dat al bijna vijftien jaar geleden door de creatieve eigenaresse Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieurdesign en fantastisch interieur textiel heeft ze Claudi tot een succesvolle internationale onderneming gemaakt.

Dijkos
Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan.

DTP Interiors
De collectie van DTP Home biedt sinds 2006 een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn.
In ons duurzame en avontuurlijke assortiment geven we gebruikt hout een nieuw leven.
In 2019 zijn al onze collecties samengebracht onder de naam DTP Home.

Haveco meubelen
HAVECO is sinds 1990 een in Nederland producerende zitmeubelfabrikant met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen.

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, historisch het hart van de lederverwerkende industrie. We hebben een grote affiniteit met de ledermarkt en zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lederen zitmeubelen.

INNO zitmeubelen

Meubelfabriek De Toekomst
Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan.

Passe Partout
Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. We houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om ons eigen verhaal sterker uit te bouwen. Onze visie is dat iets moois niet persé duur hoeft te zijn. We zoeken met heel ons team steeds naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Daarmee ontwikkelen we onze sofas voor in- en outdoor, onze tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en nog veel meer. Iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, komt terecht in een meubelzaak naar keuze. 

Sfeer met licht
Sfeer met Licht vind het een uitdaging om jouw hotel, restaurant, winkel, bedrijfspand of woonhuis zo te verlichten dat het een fijne warme omgeving is voor jou, je bezoekers, personeel of (potentiele) klanten. Het is namelijk een feit dat iedereen beter functioneert en reageert op het moment dat iemand zich thuis en welkom voelt! Enkel word er hierbij vaak niet genoeg aandacht besteed aan het gebruik van de juiste verlichting.

Vermeer meubelen
Vermeer Meubelen geeft kleur aan uw interieur. In hun moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubelen.

“Persoonlijke service gecombineerd met hoge kwaliteit meubelen. Daar staan we als winkel voor.”

Daarom weten mensen uit het hele Groene Hart onze woonwinkel in het centrum van Woerden keer op keer weer te vinden. Ook doen we de aflevering en installatie helemaal zelf. Daar worden klanten blij van.

Jan Willem Pot

Contact

Vragen of Advies

Wilt u kunnen voorstellen hoe de eetkamerstoelen bij uw tafel staan, of hoe de kleur bij de vloer past? U bent bij ons van harte welkom voor een deskundig advies. Wij kunnen u adviseren door een gesprek in te plannen. Dit kan bij ons in de winkel, maar we kunnen natuurlijk ook bij u thuis komen. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Tot snel!